Niin nyt on taas päästy palaamaan sairaslomilta työssäoppimispaikkaan.

Tänään siellä vierailikin aamusta meidän luokanvalvoja, kauheiden paperinivaskojen kanssa, jotka liittyivät tähän opiskelumme viimeiseen näyttöön.

Siis niin hirveät määrät tekstiä että hui!

Saan tehdä kirjallisena tuotetuntemuksen ja sitten markkinoinnin näyttö pitää olla oikeasti tehty, esim lehtimainos,tai näyteikkunan somistus.

No päädyimme sitten siihen, että teemme kaverini kanssa luokanvalvojan pyynnöstä omat ehdotuksemme liikkeen omistajalle ja hän sitten valitsee töistämme mieluisimman vaihtoehdon, jonka me sitten kaverini kanssa toteutamme.

Eli olen nytten tällä hetkellä kaverini kanssa niinkuin kilpasilla, että kumpi saa kunnian näyttää luovuutensa näyteikkunan kanssa, jännityksellä odottelen että minkä hän sitten valitsee.

Mietin, että itse teen useamman suunnitelman joista sitten valitsen miuluisimman itse ja vien sen ehdolle, en tee vain yhtä koska se on todella vaikeaa hahmottaa, että miten se sitten todellisuudessa sujuu.

Tänään kysyin, että saanko käyttää mallina esim. perheen jäseniä tai muita tuttujani näyteikkunassa, koska kyseessä on aurinkolasit, niin valokuvat eri ikäisistä käyttäjistä olisi mielestäni kiva idea, mutta täytyyhän siinä ikkunassa olla paljon muutakin kuin kuva tai kaksi...

No onneksi sitä on aikaa miettiä viikon,ennen kuin sitä aletaan edes toteuttamaan.

Vein tänään sen tuotetuntemus kirjoitelmani meidän "pomolle" hän sanoi että voi lukea ne läpi ennen kuin niitä palautettaisiin luokanvalvojalle, että ne on sitten oikein kirjoitettu ja järkevästi ilmaistu sellaiselle henkilölle joka ei tuotteesta muuten mitään paljon tietäisi.

Harrastuksiin sen verran, että sain valmiiksi toiset bokserit poitsulle ja sitten lyhensin uudet housuni, olen niin lyhyt, että joudun aina lyhentämään housuja jotka ostan, mikään ei ole lyhentämättä ollut sopiva.

Nyt ajattelin mennä vielä tsekkaamaan vapaita työpaikkoja  ja sitten mennä nukkumaan...aamulla taas ylös, klo:6 tienoolla...