Tänään alkoi taas koulussa teoriajakso, joka kestää 5 viikkoa, tai tarkalleen 22.12 saakka.

Sitten joululoma loppiaiseen saakka ja sitten pitäisi olla jo taas työssäoppimispaikka, pitää vaan ottaa opettajalta selville, että kauankos mulla on sitä suoritettavana ennen valmistumista.

Saimme myöskin tietää että 2.12 aloitetaan opinnäytetöitten purkaminen ja se siis tarkoittaa ensimmäisiä esittämisiä, pelkään, että menen esittäessä niin lukkoon, että änkytän ja sekoan sanoissani pahasti...jännitän ihmisten edessä esiintymistä niin paljon.

Välillä tulee mieleen että pitäiskö jossain vaiheessa miettiä jo rauhoittavia tuommoisiin tilanteisiin, mutta olen tullut siihen tulokseen, että jos en siellä paniikkikohtausta saa, tai pyörry niin en pillereitä ota.

Tänään aloittelimme verotus laskuilla joissa oli kunnallis, kirkollis, ja sairaspäiväraha verotus ja valtion verot, sen lisäksi oli markkinointiviestintää...

Ja koulun alun kunniaksi heti ekana päivänä koulua klo:8.00-16.00

Huomenna on 9-16 päivän pituus...

Jouluunkin piti kirjoittaa, että nyt on valmistunut lahjaksi 2 kaulahuivia, saippuat jotka jo olikin hetken valmiina olleet ja sitten 2 lahjaakin on tullut omille muksuille ostettua, pakko oli tulla tänne kertomaan, että tänään löysin aivan ihanan astiasetin joka on disneyn mikki ja minni sarjaa.

Siihen kuului posliini kuppi, posliini kulho ja posliininen matala ruokalautanen ja maksoi vain 5€ ???

Se sattui olemaan vielä kaupan viimeinen setti :D

No joskus tekee löytöjä, koska se oli viimeinen oli sen hinta alennettu, kurkkasin, että tuote oli oikeasti ehjä ennen ostoa, koska hinta oli mielestäni todella matala.

Toinen lahja on sitten isommille muksuille ja siitä syystä en sitä etukäteen täälä kerro, koska he osaavat itse lukea ;)