Se sujui hyvin ja suht rauhallista oli, vaikka muksujen kanssa ei koskaan kovin rauhallista ole, vanhin poika lähti miehen mukaan mökille ja kaverikin tuli meille :)

Eihän me saunaan ehditty koko viikonloppuna ja hikoillu ollaan siitä huolimatta koko poppoo melkoisesti helteiden takia.

Elokuvia jotka katsottiin olivat partioveli ja sitten pretty woman ja sitten kattelimme myös tietokoneelta yhtä sarjaa... kauheammin ei voinut mitään katsella koska ukkosti molempina päivinä, lauantaina ja perjantaina.

Tänään aamusta kaveri sit lähti asunnolleen ja mieskin kotiutui pojan kanssa.

Onhan se ihan kivaa että kotiin tulivat, mutta muksuilla hirveät yhteen otot ensimmäisenä ja pidemmän aikaa kesti sit taas puolin ja toisin huutelut ja kiukkuilut.

Että paljon rauhallisempaa on jos joku porukasta puuttuu, joten kavereille voivat mennä useamminkin yöksi jos vaan heille sopii...kovin kauaahan ei ole enään lomaakaan tasan kuukausi, 10.8 taitaa koulu jatkua, ainakin minulla, oliskohan muksuilla jatkunut myöhemmin pitääkin muuten tarkistaa että millos se oikeasti sit heillä alkaa...

Kuulin tänään myös että toiseksi nuorin siskoni on tulossa meille 13 tai 14 päivä ja on sitten loppuviikon.

Hän on muutenkin muuttamassa lapista helsinkiin tossa elokuulla, kun menee sinne opiskelemaan ja saa asua isällään sit hetken ennen kuin kämpän löytää, jollei sitä ennen löydy asuntoa.

Hän on kuitenkin edelleen töissä joten ei siksi voi oikein lähteä asuntoja vielä tsekkailemaan pohjoisesta saakka, koska töihinkin pitää mennä, mutta onneksi on ihmisiä joiden luona voi olla, kun on tarvetta siihen.

Itselläni on töitä tosin loppuviikosta joka päivä, mutta ei onneksi kovin pitkiä työvuoroja, joten ehdin silti hänen kanssaan aikaa viettämään jonkin verran, ja lapsille se on kuitenkin ihan hirmuisen tärkeää, että täti tulee muutamaksi yöksi käilemään :)

Tänään pääsi vanhinkin poika siilin näkemään, se ristittiin Zipoksi, koska kaveri keksi että sehän voi olla Zippo siili, kun muksut mietti nimeä, sitten yöllä kun kaveri kävi tupakilla niin huuteli ihan huvikseen Zippo nimeä niin siilipä kömpi samantien esiin lähimmästä pusikosta :)

1310305542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1310305576_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1310305635_img-d41d8cd98f00b204e9800998e