No niin taas on pari päivää vierähtänyt ja jalkoja särkee...seisomisen takia, tänään kävelin töihin aamusta ja sitten sen päälle yli 6 tunnin seisoskelu ja steppaaminen kahvilan pöytien ja keittiön väliä.

Olen nostellut myös raskaita tiskikoreja ja olenkin ihmetellyt ettei päätä ole särkenyt ollenkaan, no onneksi ei ole särkenytkään.

Tänään oli töissä yllättävän hiljaista yleensäkkin keskiviikot ovat kuulemma olleet hiljaisimmat päivät viikoissa, mutta tänään oli ekstra hiljaista, syynä oli varmaan alle 500metrin päässä olevat markkina kojut.

Siellä oli varmasti jos millaista pulla ja leivoskojuja ja sitten niitä kahvitelttoja, joten siksi varmaan oli hiljaisempaa kuin yleensä, vakituiset miekkoset siellä kahvittelivat kyllä tänäänkin.

Muutenkin töissä ollut jotain ihmehäikkää minulla eilen ja tänään.

Eilen pudotin asiakkaan ostamat kinkkupiiraspalan ja pullan jotka hän olisi ottanut mukaan, no ei muutakuin uudet laitoin mukaan ja siivosin jälkeni ja tänään sitten laitoin vielä paremmaksi onnistuin pöytiä siivotessani tiskipöydän reunalta tiputtamaan kahvikupin ja 2 lautasta ja taas siivottiin...

No josko huominen olisi jo taas parempi töissä enkä onnistu tiputtamaan mitään.

Eilen minulle soitettiin eräästä työpaikastakin, olis viikonloppu töitä ehkäpä tiedossa...niin ja lähi siwa ilmoitti sähköpostiini että ovat huomanneet työhakemukseni ja olen mukana kun työntekijää valitaan.

No perjantaina olis sitten sen viikonlopputyön työhaastattelu...

Perjantaina on myös nuorimman sairaalakäynti jos se oskillometria testio nyt pystyttäisiin tekemään kun se on jo 2 kertaa mennyt sivusuun, koska nuorimies on ollut kipeänä. menemme ensin sairaalaan ja sielt suuntaan sitten sinne työhaastatteluun ja haastattelusta suoraan töihin.

Perjantaina onkin töissä varmasti kiirusta, nimittäin liike jossa olen työharjoittelussa täyttää 1v ja siellä on sit liikkeen kakkukahvitus ilmaisena, joten varmaan asiakkaita piisaa :)

Huomenna työpäiväkin alkaa jo klo:7 joten mitenhän siellä jaksan heti aamusta silmät ristissä tehdä?!?

Tänään kävin muuten kirjastossa ja kaupoillakin...kirjastoon palautin lainat ja lainasin uusia kirjoja muksuille, nuorempi neiti kun luki viime lauantaina 6 kirjaa, joissa oli n. 40-50 sivua per kirja.

Nuorimmaiselle otin myös pari uutta iltasatu kirjaa.

Sitten ostin reilu viikko sitten kellon, kun entinen keittiön kello sanoi sopimuksensa irti, no se kello olikin sitten jo valmiiksi rikki ja tänään muistin senkin vihdoin ja viimein palauttaa ja vaihdoin sen toiseen joka toimii kyllä hyvin, edellinen jonka ostin rikkinäisenä oli sellainen kirkkaan keväisen vihreä, mutta tämä jonka otin vaihdossa on ihan erillainen, tässä nyt uudessa toimivassa kellossa on DOORS yhtyeen laulaja Jim Morrison.

Sain vielä viikattua jopa 3 koneellista pyykkiä, joten eiköhän tämä päivä ala pikkuhiljaa olla valmis mun tekemisen ja jaksamisen kannalta.