Joo, eli 1.9 alkoi uuden opintoni :) Kokkihan minusta nyt sitten pitäisi tulla.

Eka viikko nyt takana ja hyvin sujui, mitä nyt maanantaina aamusta kaaduin persiilleni auditoriossa ja satuin sen lisäksi kaatumaan samalla metallisen tuolin reunaan ja mukavasti tuli semmonen 10-15cm turvonnu kohonnut raita oikeaan kankkuun.

On muuten kipee edelleen!!!!!!!!!!

Istuminen ei meinaa luonnistua kunnolla vieläkään, vaikka tapahtuneesta on jo useempi päivä.

Onneksi mies tuli minua sitten tänään hakemaan kotiin ystävättäreltäni, kun tuntuu, että pahimmillaan näkee linja-auton kyydissä tähtiä, jos tulee pienikin töyssy.

Mielissään oli lapsetkin kun kotio tulin.

Mutta palataas vielä mun koulujuttuihin hieman

Eli tällä viikolla maanantaina oli ensimmäinen päivä ja sielloin oli 3 tuntia luentoa, kaikille aikuisopiskelijoille linjoista riippumatta.

Sen jälkeen lähdimme kaikki oppilaat omien ohjaajiemme matkaan ja siellä sitten tutustuttiin toisiimme reilut 2 tuntia.

Eka päivä oli koulukyyditysten kanssa kauheen tressaavaa, niin aamulla kuin iltapäivälläkin, en ollut nimittäin koskaan enne matkustanu siellä linja-autolla ja aamusta ei edes tietty olimmeko oikealla pysäkillä, onneksi olimme.

Ystävättäreni saatteli mut siis bussi pysäkille, ja sitten takaisn tulomatkalla jäin keskustaan jonne ystävättäreni sitten käveli päivällä.

Kiertelimme kirppiksellä ja lopuksi ystäväni isä vei meidät sitten keskustasta kotiin.

Tiistaina olikin sitten oma ohjaajamme kipeenä ja pääsimme koko päiväksi tietotekniikkaa opiskelemaan.

Muuten ihan kivaa, mutta samaan ryhmään tuli sitten muitakin, oli mukana ulkomaalaisiakin, eikä minulla mitään heitä vastaa ole, vaikeeta vaan kun kaikessa kestää todella kauan kun he eivät osaa suomea, puhua, eikä kauheesti edes ymmärrä, joten tunnit menee enimmäkseen heidän auttamiseen.

Tiistaina sitten linja-auto kyydit menikin jo hiukka totutummin,kuin ekana aamuna.

Keskiviikkona olimme asiakaspalvelua sydämmellä tunneilla ja taas tunneilla piti auttaa suurimmaksi osaksi ulkomaalaisia kanssa opiskelijoitamme.

Torstai meni ihan jees taas heitä auttaessa tietokoneella, ei ite oikein jaksa madella eteenpäin, kun jo osaa... jos sähköpostin katsomiseen ja menee 7 tuntia niin se on hiukka liikaa, tai no kurkkasimme me myös lukujärjestyksiä ja optimal sivustoa.

Torstaina oli myös ystävättäreni opintohaastattelu ja yllätys yllätys!!!!!!! olemme jälleen samalla luokalla koulussa :D

Eli ystäväni jonka "kämppis" olen nyt tämän viikon ollut pääsi myös opiskelemaan samaa alaa kuin minäkin.

Eli meistä tulee molemmista kokkeja.

Kävimme sitten toscapiirakan kera ystäväni siskolla kahveella ja sieltä pääsimme sitten pois ystävättäreni äiten kyydillä.

Tänään sitten koulussa oli aiheena mestari myyjäkoulutus ja työturvallisuuslaki.

Muuten ihan hyvät tunnit ja mullekkin uutta asiaa, mut ei kun taas piti olla jakaa oppilaat ryhmätöiden pariin... yllätys kestä jälleen auttoin ja teki kaiken työn, kun opettaja jakoi parit että maahanmuuttaja ja suomalainen.

Itselläni ei ole mitään maahamuuttajia vastaan, mutta emme itse ehdi edetä' ja oppia jos he eivät osaa tehdä jotain ja ymmärrä oikeastaan mitään.

Ryhmätyökin meni siten että minä tein ja toinen istui tekemättä mitään...

Mutta nyt ollaan kotona taas sitten viikonloppu ja seuraavalla viikolla kouluun taas 8-15.

Tosin ei kokonaan huomenna mies menee äitellään käymään ja sunnuntaina menemme hakemaan ukkoo lasten kaa, kun hänen isällään on sunnuntaina 78v.

Mutta kyllähän mies voi sinne mennä isänsä seuraksi kun johan se 5 päivää on täälä muksuja hoitanu, kun mää oon ollut koulunpenkillä.