Viime kirjoituksesta on reilu viikko...

No eipä täällä mitään ihmeitä ole tapahtunut, kirppareita ja sairastelua.

Perjantaina vanhin neiti meni poika ystävälleen yöksi ja tuli eilen klo: 22 jälkeen kotiin.

Vanhemmalle pojallekkin tuli kaveri yökylään...

Tänä aamuna oli kyllä ilkee herätys, nuorimmainen kiukutteli ja kiljui, kun isoveli ja hänen kaverinsa ei leiki hänen kansaan...joten kauhean itku herkkää on tää poitsun sairastelu aika.

Nuorimmainen siis kipeenä, yskää ja selvästi herkkä itkemään vähän kaikesta nyt.

Kuumetta ei onneksi enää ole, keskiviikon ja torstain välisenä yönä oli 38 kuumetta pojalla mutta ei ole sen jälkeen ollut.

Me kävimme eilen myös koiruuden kanssa lenkillä niin että kamerakin tuli mukaan, ja kivoja kuvia saatiinkin, laitan niistä hauskimmat otokset tähän loppuun.

Muuten koiruus veti ittensä leikkiessään niin sippiin, ettei meinannu jaksaa kävellä enää kotiin ja jopa oksensi kun oli niin loppuun kuluttanu voimansa leikkiessä.

Koko loppu iltakin meni yllättävän rauhallisissa merkeissä koiruuden osalta, mutta ihan normaalissa kunnossa toi jo nyt on, illasta olis jo hiukka palloleikkikin koiralle maistunut :)

Huomenna mies menee anopille ja minä jään kotiin lasten kanssa tai lähtee myös vanhin neiti miehen mukaan, kun menee siivoilemaan mummin ja vaarin asuntoja apuna.

Sitten 12 maissa tulee nuorimmaiselle kaveri käymään...jos se vähän piristäisi nuorimmaista.

Sitten ti tai ke tänne tullaan tekemään lämpötila mittauksia ulkoseiniin, sisäkautta tietty... ei yhtään kiinnostais siirrellä kaikkia tavaroita ikkunaseiniltä pois, n. metrin päähän...

No ei se auta, että ne mittaukset päästään tekemään...

Loppuviikosta sitten tulee varmaankin mun äite ja hänen miesystävänsä käymään, pikkusiskoni kanssa... tai siskojeni kanssa, en tiedä vielä varmaksi...

Mut nyt loppuun ne pari hienoa kuvaa...

IMG_7489.jpgIMG_7486.jpgIMG_7496.jpgIMG_7501.jpg