Niin se vaan alkoi itellä ja kolmella muksuilla koulu nuorimmaisella alkoi päivähoito uudessa paikassakin torstaina :)

Kerkesihän tuo sairastaa taas tässä silmätulehduksen ja korvatulehduksenkin, mutta nyt kutakuinkin kunnossa, eikä siis lääkkeistä mene enään tällähetkellä kuin astma lääkkeet.

Huomasin tuossa ulkona, kun poitsu juoksi kovaa kyytiä toisten perässä, niin alkoipa poikaa yskittää välillä, mutta ei liikaa, koska meno senkuin jatkui, eikä viitsinyt hiljentää vauhtia yhtää yskästä huolimatta.

Kouluun oli omasta mielestäni ainakin kivaa palata ja sehän on, kuin lomaa muksujen kanssa kotona vietettyihin päiviin, hiljaisempaa eikä tarvitse, kuin kirjoittaa koneella muistiin panoja tai kuunnella opettajien höpinää...joten lomalta se tuntuu :)

Muksutkin ovat olleet ihan mielissään, että koulu taas jatkui, ekat läksytkin ovat kotio jo tuoneet.

Itse palauttelin muuten kesätyön todistuksen ja työtunti todistukset kouluun, joten saan sitten niistä hyväksiluettuna työssäoppimista tänä vuonna.

Sain eilen suoritettua jopa yhden rästiinjääneen matematiikan kurssin, naureskelinkin kaverille, että johan oon matikkanero, että siitä meni niin että heilahti 10min matikan kurssiläpi :D Todellisuudessa palautin yhden tehtävän jonka olin tehnyt jo viime vuonna, mutta palautus jäi tälle lukukaudelle, kun opettaja lähti kurssin jälkeen toiseen kouluun opettamaan ja me aloitimme työssäoppimisen...

Tuosta tulikin mieleeni, että pitää varmaan olla nyt ajoissa hakemassa työssäoppimispaikkaa ja meillä on tänä vuonna melkein 30 opintoviikkoa työssäoppimista, joten en kaikkea kuitenkaan saa hyväksiluetuksi tuolla kesätyöllä, joten mietin, että josko sitä pian alottaisi kyselemällä, että mihin edes otetaan töihin työssäoppimaan oppilaita...

Olis ainakin ajoissa sitten paikka selvillä :)

Kiinnostaisi yksi lankakauppa täälä kaupungilla, mutta en tiedä ottavatko he oppilaita töihin, tosin olisin siellä ilmaisena apuna liikkeelle, joten saumoja vois ollakkin päästä :D

Nyt taas muuhun juttuun...

Meillä on 2 vanhinta muksua olleet taas toistensa kimpussa ihan kauheena, ei välillä mikään onnistu kuin kamalan riidan kera.

Eikä asian tarvitse olla isokaan kun on ilmiriita päällä...

Tänään tuli muuten muksuille playstation pelikonsoli, mutta siis käytettynä ostettu, eikä alettu kummempaa ostamaan kuin sellainen joka jo ennen meillä oli, kunnes alkoi kettuilla kokoaika ja siis hajosi.

Nyt on kone ja pelithän oli jo ennestään.

Vanhemman pojan huoneen tv ei tosin hyväksy pelikonetta jostain syystä ja tv sekoili omiaan, kun laitoimme siihen ensin konsolin kiinni, eli kuva katosi 5-10 sekunnin välein, ensin jo säikähdettiin, että onko ostettu konekkin rikki, mut ei onneksi ollut, vaan tv sekosi.

Toimii nimittäin moitteetta olohuoneessa, tuo konsoli, loppujen lopuksi paras paikkahan on olohuone, jolloin voi itse paremmin seurata mitä pelaillaan ja milloin.

En muista kirjoittelinko jo aikaisemmin nuoremman pojan puheterapiasta, mutta puhe siis puheterapeutin mielestä 3v tasolla (poika täyttää marraskuussa 5v), mutta sanavarasto yksittäisillä sanoilla on sitten, jopa ikätasonsa yli tai korkeinta luokkaa...

16.8.2011 on sitten nuorimmaisella lasten psykologi...Katotaan miten eskarien sun muiden käy...vuosi olis enään vaan siihenkin :(Niin ne vauvat vaan kasvaa... <3

Mutta eiköhän tässä taas ollut tarpeeksi juttua vähäksi aikaa...