Täälä sitä meni viikonloppu kotosalla, välillä lenkkeilyn merkeissä koiruuden kanssa ja elokuvia kattellessa, katselin kaksi elokuvaa: Sininen laguuni ja Paluu siniselle laguunille.

Hyviä elokuvia molemmat.

Tänään pitäisi mennä kaupungille käymään, kaupoilla, sekä KELAssa.

KELAan pitää viedä yksi lappu, jossa selviää paljonko on veroineen ollu se mun palkka viimekuussa, jonka sain, eli alle 200€ ja sitten kaupasta käydään katsomassa löytyykö nuoremmalle neidille "juhla" sukkahousuja.

Iteltäni puuttuu kanssa sukkahousut, joten jos semmoset sitten itelleni kanssa hommaisin...viimeiset onnistuin viime kerralla hajottamaan, nyloneihin tuli sen verran iso silmäpako ettei mitään ollut enään edes läpinäkyvällä kynsilakalla tehtävissä :D

Lauantaina on Lylyn kesälauantai, sinne ei tänä vuonna päästä, pitää olla leipomassa vanhemman neidin rippijuhlien tarjottavia, teemme suurimman osan tarjottavista ihan itse.

Saa nähdä mitä siitäkin seuraa.

Osaamme siis leipoa, mutta koristelu ei ehkä ole se vahvinpuoli...

Sokerimassaa jo kokeilimme ja suht vaikeeta saada siitä juuri semmoista mitä haluaa, ei omat käden taidot riitä...No valkoinen risti saatiin tehtyä, jota voimme käyttää ja vielä pitää miettiä muutama muukin koriste kakkuihin, nimittäin porukkaa tulee kuitenkin sen verran, että anopin kanssa laskelmien jälkeen päädyimme 3 täytekakkuun, yhteen on koriste!

Kakkujen täytteetkin on vielä ihan auki, et mitä niiden väliin pitäisi laittaa,ja millainen päällys, koska sen pitäisi olla hyvää seuraavana päivänä jolloin ne vasta syötäisiin ja ulkonäkö pitäisi olla silloinkin vielä hyvä.

No eiköhän me jotain keksitä :)

Kakkupohjista 2 leivotaan meillä kotona ja sitten menemme ne täyttämään ja koristelemaan anopille, koska juhlat on kuitenkin sitten siellä ei täälä meidän kotikaupungissa.

Juhlat päädyimme pitämään toisessa paikassa siitä syystä, että kaikki ei meille kotiin mahtuisi vieraista ja sitten siellä oli vapaa, ilmainen ja hyvä tila juhlien järjestämiseen.

Mutta eiköhän tuo taas riitä tälle kertaa...