Täälä sitä vietetään nuorimmaisen kustannuksella viimeistä sairaslomapäivää, mutta jos tuollaisena meno jatkuu niin voi olla, että tuota nuorimmaisen sairaslomaa jatketaan ja lääkärillä poiketaan kanssa uudelleen jollei poitsun vointi, ja kiukkuisuus vähene.

Välillä poitsu on kuin terve, ja sit yht'äkkiä kaikki itkettää ja silmät punottaa, kuin kuumeessa ja yskää on edelleen senmmoisena puuskina, ei jatkuvaa enään ole yskä, joten kai se on paranemaan päin.

Antibioottiahan me ei sille saatu, kun lääkärissä käytiin, ja tulehdusarvot mitattiin, ne oli alle 8 joten kyseessä joku virus.

Minunkin kanssa lääkäri jutteli, kun sattui olemaan päivystävänä lääkärinä meidän oma lääkäri just silloin, kyseli vointiani ja sitä että oliko tammikuun leikkauksesta hyötyä ja onhan siitä ollut hurja hyöty.Nauru

Saa nukuttua, ellei nuorin ole kipeenä, voi olla makuullaan ja saa pikkuhiljaa taas aloitella liikkumista ja tekemistä oman voinnin mukaan, ja pian aattelin taas aloittaa jumpat kotona musiikin tahtiin tosin ensin ihan hissukseen muutaman minuutin jaksoissa.

Painon kanssa kun kävi niin ohraisesti, että takaisinhan se tuli Itku kun ei yli 6kk oo saanut kunnolla liikkua, välillä kun ei saanut edes kävellä.

Huomenna ilmeisesti pikkusiskokin on kotia lähdössä mutta, kivaa meillä on ollut, elokuviakin tullut kateltua aikaslailla yöaikaan... Ja ulkonakin käyty ja shoppailemassa Hymy

Olemme katselleet: mummonkaatajat, tähtivieras dave, carpool, brooklynin vampyyri, intohimon iltapäivä, saksikäsi edward jne...tuossa ne viikon elokuvat suunnilleen on...

Koululla ei ole taas hetkeen tullut pyörähdettyä ja torstaina on vain 2 tuntia koulua ja nekin sellaisia, joille en oikeasti edes kuulu, joten olen nyt sitten miettinyt, että pyörähdänkö 2 tuntia siskon kanssa siellä, vai ollaanko kotona kahden tai sit tosiaan nuorimman kanssa, riippuu tietty nuorimmaisen voinnista ja olosta.

No pitää lopetella, vajaan tunnin päästä tulee 2 mun koulukaveriakin kahveelle, kun koulu alkaa heillä myöhemmin kuin normaalisti ja sit tyttöporukalla kahvitellaan + tietty toi meitin 4v toipilas on mukana kahvihetkessä.Nauru