Juuh sanottiin vaan että jumppauttaa tuota vasemman puolen olkapäätä ja venytellä niskaa, sen mitä ehtii ja pystyy, särkylääkkeet ainakin 2 viikon tauolle, jos mitenkään mahdollista.

Siinäpä kaikki mitä omalääkäri minulle neuvoi... eli olisinhan tuon osannut arvata itsekkin ei siis sen kummempaa hyötyä ollut.

Alkaa ilmeisesti myös siitepölyt vaivaamaan itseäni pikkuhiljaa, ainakin tuo paju nyt kukkii siis, niin silmät vuotaa ja alkaa nenävuotamaan ulkona... joten uskoisin sen johtuvan pajusta.

Eilen nuorempi neiti leipoi kaurakeksejä, tosin kaurahiutaleet oli loppu ja hän korvasi ne 4 viljanhiutaleilla ja hyviä tuli :P, ei siis haitannut yhtään että ei ollut kaurahiutaleita pelkästään ne ryynit keksissä.

Maanantaina mies aloitti työt, joten tällähetkellä olemme molemmat osapäivä työssä, kunnon palkalla onneksi.

Mieheni toimii tällähetkellä henkilökohtaisena kouluavustajana.

Minulla taas ei ole tällä viikolla ollut työpäiviä, koska lääkäri sanoi etten saisi töihin mennä ainakaan tälläviikolla ja omanvoinnin mukaan seuraavakin viikko pitäisi vielä katsoa ja jos tuota päänsärkyäkin on, eikä se ala helpottamaan ilman läääkettä, niin ei minusta kyllä ole 8 tuntia lapsia vahtimaan ja omat lapset illan vielä minun kanssa.

Silloin voisi jo hermot mennä liian tiukille tän päänsäryn kanssa...

Nyt nukkumaan...