On ollut mahtava loman alku ensin matkattiin lappiin autolla 11 tuntia ja lähdimme klo:19,30 tienoolla ja olimme perillä aamulla klo:6 tienoolla äitellä ja sitten purettiin tottakai lastista meidän tavarat ja anoppi mies ja vanhin pikka poikkesivat aamukahveelle ja aamupalalle ja jatkoivat sitten matkaansa varkhamukhaan ja me jäätiin äitelleni.

Samana päivänä menimme yhden pikkusiskoni 23v synttäreille ja siellä sitten viihdyimme jonkin aikaa...

Ostimme siskolleni lahjaksi 3 korua ja sitten ruusuja ja toin kotoani yhden dvd:n jonka joskus tilasin muttaz edelleen oli avaamaton ja muoveissa, joten uusi sekin.

Matkalla kävimme myös toisen siskoni luona ja hän lähti sitten samaa matkaa myös synttäreille.

Pois tullessa poikkesimme kaupassa ja sitten tultiin äitelle... ja illalla saunottiin ja sitten kun nuorin nukahti niin lähdin yksin yhden siskoni kluokse kyläilemään tarkoituksena vain kyläillä ja jutella, no tosiasiassa siskollahan oli juomia mun varalle ja iltahan venyi yli klo:2 sitten hyvän juoman ja seuran kanssa.

Aamulla olikin ihanaa herätä klo:6 nuorimmaisen herättyä itse olin tosin yli 30 tunnin valvomisen ja juomisen jäölkeen todella virkeä ja laitoinkin sitten nuorimmalle disneyn piirretyt päälle ja annoin maitoa ja banaanin jota pyysi jonka jälkeen pikkumies tuli viereeni köllötteleen ja katselee dvd:tä niin torkuin puolihorroksessa sohvalla ja aamulla nousin sitten klo:9 tienoolla jolloin äite sanoikin että nyt sitten on kiirus klo:9,40 pitäisi olla jo matkalla yhteen ylläri paikkaan...

No mitäs siinä ei muuta kuin tavarat kasaan ja pikaisen aamupalan jälkeen autolla levin poroparkkiin ja ai että oli ihanaa luvassa...

Me menimme järjestetylle retkelle  ja nousimme levin huipulle gondoolilla joska näkymät olivat huiman kauniit ja niin ihanaa josta laposetkin pitivät.

Kuvia tietty tuli mapsittua oikein urakalla ja ihania kuvia tulikin ainoo vaan ettei niitä voi täälä ladata koneelle koska mulla ei ole mukana kameran lataus osaa...ja oikeastihan mulla on lainassa anopin kamera... saatiin niin huippu kuvia kyllä että varmana täälä tulette niitä myöhemmin näkemään oikein urakalla...

Retkeen liittyi myös porot ja patikointi alas kävellen levin jylhää tunturia.

Porot oli kyllä muksuille elämys, he pääsivät nimittäin poroaitaukseen porotokan keskelle syöttämään poroille järjestäjän tuomia koivunlehtiä oksista omassa kädessä pitäen kyllä olivat innoissaan ja haltioissaan kun pääsivät sen kokemaan...

Sitä lasten riemua oli niin ihanaa seurata ja katsella.

Reissu oli yllättävän rankka tulla yli 2 km kävellen alas jyrkkää rinnettä, eniten ihmettelin nuorimmaista joka jaksoi kävellä itse alas koko matkan ilman kamalia kiukkuja tietty pientä kränää oli mutta milloin uhmaikäisen kanssa ei niitä olisi.

Kun päästiin alas, niin alhaalla me sitten menimme kahvilaan ja lapsille ostimme jäätelöt ja iotse juotiin äiteni kanssa kahveet.

Sitten jatkoimme huvittelua jälleen ulkona kun siellä oli leikki kenttää, polkuautoja sekä minigolf rata.

Nuorimmainenkin pelasi golffia tosin omilla säännöillään ja välillä muita terrorisoiden, mummi kun ei päästänyt poikaa pelaamaan kun hän halusi niin poikapa meni laittamaan golfreikään vesipullon ettei mummi ainakaan voita peliä.

Siskolleen hän teki semmoista että meni laittamaan kätensä reiän päälle ;) että jos hän ei voita ei voita toisetkaan...

Minigolffin jälkeen menimme sitten autolla kotio ja kyllä on todettava että oli kyllä menemisen arvoinen reissu ja lapset tykkäsivät kovasti.

Nyt illasta vietetään sitten "tyttöjen iltaa" muksut siis siskoni kanssa :D

Nyt poistun äiteni kanssa saunaan...