Eilen illasta oli taas pikkuisen lämpöä joten menin aamusta lääkäriin jo ensin pelkkien sokerinmittaus liuskojen takia, mutta jäin sitten samalla otattamaan tulehdus arvot no... ei ollu laskeneet sitten yhtään olivat ihan samassa kuin viimeksisin vaikka lääkekuuri päällä.

Nop ottivat sitten uudet keuhkokuvat jotka oli jo suiht siistit edellisiin verrattuna :)

Mutta siis edelleen tulehdus arviot koholla ja lämpöä pukkaa... Mutta mikä? On arvoitus lääkäreillekkin.

Sairaslomaa jälleen loppuviikko...

Eilen oli taas hulinaa... oli mun ystävä käymässä ja sitten myös vanhimman pojan kaveri, johon hermot sitten meinas mennä tykkänään...

Nyt kipeenä ollessa en ole kauheemmin halunnut että muksuille tulee kavereita koska olen väsynyt, en saa yskän taki nukuttua kuin 2-4 tuntia yössä pätkinä.

Niin asiaan siis... Vanhin poika oli tulossa sisälle kysymään jotain siskoiltaan niin pojan kaveri tuli ensimmäisenä suoraan sisälle mitään sanomatta ja lähti alakertaan... siis ei kysynyt mitään, lampsi siis ilman lupaa sisälle ja suorinta tietä alakertaan...semmoinen nostaa mun verenpainetta jos ei osata käyttäytyä. kyseessä kuitenkin jo 12v poika luulisi osaavan kysyä että, sopiiko tulla tai sanoa edes, hei voiko tulla, mutta ei.

Samainen poika pari päivää sitten haukkui kaveriani ja sanoi hänelle meillä kun en itse ollut paikalla ettei hänellä ole mitään oikeutta olla meillä ja tuolloin tuo samainen poika oli itse taas ilman lupaa sisälle kävellyt.

Oli tainnu sanoa ystävääni jopa lehmäksi... semmoista en suvaitse, tuota en tosin eilen edes tiennyt siinä vaiheessa, kun poika omavaltaisesti lampsi sisään.

Jos olisin tiennyt olisin sanonut pojalle kyllä, ettei ole mitään oikeutta haukkua minun ystaviäni meillä, eikä tarvi toisten tulla kysymättä sisäänkään...

No pakko myöntää, ettei tuo ole sen kummempi poika, kuin yhden tyttäremme kaveri, joka on tyttö... se meinas kanssa kyllä saada häädön meiltä, mutta pidin suuni kuitenkin kiinni vaikka kihisin kiukusta, kun kuuntelin sen käskytystä...

Se tyttö siis ensin valehteli meidän vanhimmalle likalle, että pääseekö hän tänään meille kun muka lähtee kuukaudeksi ulkomaille, no tietty tytär halusi hänen kanssaan olla jos ei sitten kuukauteen näe häntä ja ilman lupaamme toi kaverin tänne meille kuitenkin, kun soittivat ensin ja sanoin ettei tänään sovi lääkärini takia, eipä neidit uskoneet vaan kaveri päätti siitä huolimatta tulla.

Ulkona oli satanut ja tietty tyttöjen vaatteet oli märät niin ensin tämä vieras heitti takin lattialle viskoi kenkänsä minne sattuu ja sitten meni omin lupineen penkomaan tyttöjen vaatekaappeja että mitä pukisi päälleen ja otti vaatteet ilman lupaa ja puki ne päällensä. märät vaatteet hujan hajan tyttöjen huonetta.

Sitten edellisten juttujen takia kun tytöt olivat kerenneet olla hetken kahden meillä sotku oli hirveä joten lääkäriin lähtiessä ei enään satanut niin komensin että kaverin pitäisi nyt lähteä kotiin kun minulla on lääkäri ja otan neidin sinne mukaan niin tämäpä ei suostunut lähtemään, oli kuin mitään ei olisi kuullut.

Lopulta sanoin, että nyt sitten vaatteet päälle ja ulos siksi aikaa kun olen lääkärissä jollei kotio lähde että kahdestaan eivät sisälle jää...

Kaveripä lähti itselleen 20cm liian isoilla vaatteilla, jotka eivät olleet hänen (vaan vanhemman tyttäreni)niin ulos ja kiukkusi että kun ei saaneet jäädä sisälle, oma lapseni ei kiukunnu koska tiesi että ei kahdestaan saa sisälle jäädä.

Lopulta he tulivat sitten odottelemaan terveyskeskukseen että pääsen diabeteshoitajalle jonne olin menossa.

yht.äkkiä kaveri alkoi vaatia että hän haluaa mun mukaan sinne hoitajan luo, johon sanoin tylysti että menen yksin te odotatte siinä sen aikaa ja piste. no neidit sitten jäivät odottamaan ja kun päästiin takaisin kotiin päin, tämä kaveri alkoi kiukuta kuinka hänellä on nälkä ja kun päästään teille ANNAT MULLE RUOKAA! kun päästiin perille alkoi käskytys TEE MEILLE KUNNON RUOKAA!

Sanoin että ottakaa leipää tai jugurttia tai hedelmiä johon kaveri sanoi MINÄ EN TYKKÄÄ LEIVÄSTÄ JOTEN EN SYÖ SITÄ, EN SYÖ JUGURTTIA OON SILLE ALLERGINEN KUN EN TYKKÄÄ SIITÄ, ENKÄ SYÖ HEDELMIÄ, TEE MULLE RUOKAA VAI KEITÄNKÖ ITE TEIDÄN NUUDELIT!!! Tossa vaiheessa oli lähellä etten alkanut huutaa sille että ala painua ulos ja takas ei ole asiaa ennen kuin osaat käyttäytyä.

En hyväksy tuommoista käytöstä omiltakaan muksuilta niin en halua kyllä katella sitä omassa kodissani toistenkaan muksujen tekemänä.

jos jollakin on kokemuksia niin kertokaa miten olette toimineet ja millaisia kokemuksia teillä on?

Mietin että miten tuohon pitäisi suhtautua vai pitääkö yksin kertaisesti kieltää lapsien kavereiden kyläilyt oman mielenterveyden takia kohta kokonaan... en jaksaisi nyt kipeenä katella omien liksäksi yhtään muita lapsia ja vielä vähemmän ellei ne osaa käyttäytyä.

onneksi lapsilla on myös ystäviä jotka osaavat käyttäytyä edes pikkuisen paremmin...