Juu nyt on ekat muuttokuormat autettu äitee purkamaan jo tänne :D

Sitten on ollut jos millasta menoa ja aikaa...

On ollut neuvoloita neidillä, töitä minulla ja lääkäreitä sekä hammaslääkäreitä ja kaikkee mahdollista juttua,muissakin virastoissa saanut nyt rampata kun neiti haluaa omaan asuntoon ennen vauvaa, joten asuntoimistoa, jne jne....

No kelassakin sanottiin että vasta syyskuussa alkaisi asumistuki jne juoksemaan ja ennen sitä pitäs kuitenkin jo se kämppä olla... no nähtäväksi jää millon sen asunnon sitten saa...

No ainakin kuulemma jonon ohi neiti menee asunnon haussa koska on vauva tulossa ja muuten siis asuu edelleen meillä täälä kotona.

Tänä aamun oli yhdellä ysigaalaa ja toisella koulukeskustelua ja vaikka mitä jo tällekkin aamulle...

Itselläni oli hammaslääkäri klo:10,15 ja siellä paikattiin yksi hammas edestä niin se on nyt onneksi jo hyvä, ei tunnu puudutuksia pahemmin enää...

Ja kohta hakemaan nuorinta koulusta kun mies on särkypäivystyksessä omasta hampaastaan just nyt ja sitten mää itse lähen töihin sitten klo:14 mennessä ja olen tänään 18 asti.

Sain siis työpaikan Hohto kirpparilta ja siellä olen tällä sopimuksella ainakin juhannukseen asti nyt sitten... voi olla että sopimus vielä jatkuukin juhannuksen jälkeen mutta sen näkee sitten.

Ja ai niin viime viikonloppuna yksi siskoistani tuli poikansa kanssa tänne äiten asunnolle jo viikoloppua viettämään kun isämme vaimo täytti 50v niin siskoni tuli poikansa kanssa myös juhliin.

Autoimme äitee muuttolaatikoitten purkamisessa ja kirjahyllyn kasaamisessa jne... 

Perjantai iltana menimme sitten paikalliseen viettämään iltaa...

Siskon poika jäi hoitoon ja jo nukkuikin kun me edes lähdimme mihinkään, olimme paikallisessa muutama tuntia ja siskonpoika oli nukkunut koko tuon aikaa tyytyväisenä.

Lastenvahdit voi hyvin ainoo että olivat tietty väsyneitä mutta muuten mennyt kaikki todella hyvin.

Kesälle ei muita suunnitelmia nyt ole kuin se että Paula Koivuniemee pitäs mennä heinäkuussa katsomaan. :)

Toivottavasti päästään äiten kanssa olisin siis menossa katsomaan Paulaa...

Mutta nyt pitää lähtee hakemaan poikaa koulusta joten heipat lukijoille !