Eli täälä sitä ollaan flunssasena sekä itse että 2 lasta,vanhin ja nuorin lapsista...

Ei ole kovin kehuttava olo ollut töissä eikä kyllä muuallakaan,eihän se paikasta ole kiinni että millainen olo on jos on kipee niin on kipee.

Edellinen yö meni päin Per**ttä!!! Siis nuorimmaisella oli nenä niin tukossa että kuorsasi korisi pihisi,yski ja itki koko yön vähän väliä...ollaan kuitenkin jo taas 2 edellisenäkin päivänä lisätty astmalääkkeitä.

Sitten itse kun nenä oli tukossa heräilin vähän väliä vaikka nuorin olis nukkunutkin ehkä 30min heräämättä niin minä sit heräilin itse kamalaan oloon ja tukkoisuuteen,niistää piti pitkin yötä ja nyt pitkinpäivääkin.

Nyt nuorimmainen nukkuu hiljaisesti ja tyytyväisenä kun käytimme räkäpumppua ja poistimme limaa/räkää nenästä ja sitten laitoimme muutaman tipan keittosuolaliuosta ja 2x astmalääkkeet jos niistä olis tälle yölle apua!

Sitten kävimme tänään katsomassa vanhempaa poikaa kuitenkin osastolla, ei ole kuulemma ollu kovasti ikävä,hyvillä mielin vielä tänäänkin sinne osastolle jäi vaikka menimme sinne häntä katsomaan...puhui kun kyselin että joskus illasta kun olemme hänelle soittaneet niin ikävä on hetken vaivannut mutta mennyt ohi ja poika on saanut nukuttua kuulemma hyvin.

Huomennakin olis taas työpäiväkin edessä...no olen sinne luvannut mennä hiukka aikaisemmin kuin yleensä,tai no 2 tuntia etuajassa kun teen niitä tunteja sisään lasten talvilomaa varten.