Eilen oli tosiaan se ensimmäinen käynti tämän aivotyrä asian suhteen ja ilkeästihän se alkoi eli puudutus aineet nenään ja tähystys, aivan kuten aina ennenkin.

No nyt sitten pitäs saada näyte taas vedestä, joka vuotaa, millon vuotaa ja kuinka paljon sit juuri sillä kertaa... ei siis mikään helppo homma.

Mutta onneksi se ei kokonaan vaikuta asian etenemiseen,joten sain jo viipalekuvaus ajan kuitenkin 10.11.2014 ja muutama tunti kuvien jälkeen on sitten lääkäri aika.

Sain eilen sairaslomaa tämän viikon, kun ei oo hyväksi nostella mitään painavaa joka aiheuttaa painetta mm. aivoissa.

Seuraavaa viikkoo en ottanut vielä lomaksi koska se on teoriaa ja silloin ei kauheemmin painavia tarvitse nostaa.

Sitten oman voinnin ja jaksamisen mukaan teoriaviikon jälkeen katsotaan uudelleen mitä tehdään, eli olenko työkykyinen vai sairaslomalle uudelleen...

Toisaalta tekis mieli luovuttaa opiskeluiden suhteen, koska tässä menee taas oma aikansa ja ilkeetä olla pois kaikki työjutut ja näyttöjä kuitenkin pitäs pystyä tekeen...ja tää oma vointi pyörii melkoisesti mielessä päälimmäisenä, koska tää ei mikään pikku juttu kuitenkaan ole...aina jos aivoja sörkitään lopputulos on arvoitus...

Eli en nyt tiedä jaksanko opiskelun ja sairastamisen samaan aikaan uudelleen kuin 3 vuotta sitten...nyt tahti olisi paljon kovempi.