Nyt on ollut oma vointi hyvällä mallilla vaihteeksi...

Ei suuremmin ole päätä särkenyt ja painokin oli pudonnut ja senttejä lähtenyt onneksi.

Tänään jopa kävelin kouluun ja kotiinkin kun mies oli vanhimman neidin palautekeskustelussa.

Nyt on kahdelle vanhimmalle muksulle sitten mietinnässä lääkitystä, vanhemman pojan kanssa kun on se impulsiivisuus taas nostanut päätään tässä viime aikoina, niin se on yksi syy ja viimeisin juttu oli sellainen että oli suutahtanut taas jostain eikä saanut hallittua itseään kunnolla vaan paiskoi sählymailoja jne jne... koulun sählykerhossa ja niin sai itselleen sitten sinne "porttikiellon" koko loppu vuodeksi.

Neidin lääkitys olisi sitten tähän rauhattomuuteen ja oppimishäiriöihin ja yökasteluun liittyvää...

Eli kaikenlaista sitä tässä nyt päällä...välillä tressaa, mutta olen sentään pikkuhiljaa sujut oman "sairauteni" kanssa.

Olen päättänyt ottaa sen nyt siten että se nyt on ja sille ei mitään voi eletään sen ehdoilla ja katsellaan päiväkerrallaan mitä tuleman pitää...toimenpiteet jännittää ja hiukka pelottaakin ei siis periaatteessa se leikkaus vaan ne siihen ensin tulevat kokeet ja kipu.

Toimenpide kammoni on enemmän hereillä oleviin tekemisiin, eli en pelkää nukutusta tai sen aikan tehtäviä toimenpiteitä vaan ne mitä tiedän tehtävän ja joudun ne itse näkemään ja tuntemaan ilman nukutusta.

Mutta nekin on vaan kestettävä jos aikoo parantua.

Joten mitä sitä suurempia tressaamaan... seuraava aivovesivuoto kuvaus on nyt perjantaina ja sitten 8pvä selviää enemmän.

Koulussakin olen nyt tosiaan normaalisti ollut ja kivasti olen siellä viihtynyt ja tänäänkin oli taas kaverin kanssa mielenkiintoista kävellä kotiin kun "pelasimme" kumman kaa:ta, yhtteisistä tutuista ja oman koulun jätkistä :D

oli muuten jutut, pakko myöntää :D

Tänään oli koulussa vaan klo:12-15.00 englantia ja sielläkin tehtiin ensin tehtäviä, sitten pelattiin ja lopuksi aloitimme oma maa tehtävää...

Siinä piti siis yksin tai ryhmässä keksiä oma maa, ja sen kartta ja piirtää se sitten piti vielä kirjoittaa kaikki asukas,raha ja työjutut viennit ja tuonnit englanniksi, siinä sitä sitten menikin aikaa.

Illemmalla miehellä oli taas näytelmä harjoitukset ja sitten kun hän sieltä tulin menin käymään kaverillani ja tehtiin tuo enkun maa tehtävä loppuun :)

joten nyt on taas kaikki koulujutut mun osalta hyvällä mallilla ollut 2 viikkoo :)