Juu meillä on siis pitkästä aikaa jonkinmoisessa flunssassa tuo nuorimmainen poitsu ja nuorempi neiti valitteli aamulla kurkkuaan,mutta ei ole muuten ihmeemmin mitään valitellut ja mielellään kouluunkin oli menossa.

Kun ei vaan olis tulossa angiinaa,sitä kun on ollu vähän jokatoisella tässä tuttava porukassa,joten ei olis ihme jos jostain pöpön saisi,nuorimmaisella kuulostaisi oireiden ja köhän tietäen olevan kurkunpään tulehdus ja sitten tuo nenä vuotaa pienellä.

Mähataudilta ollaan ainakin vielä vältytty,vaikka sitäkin tuntuu olevan melkein kaikilla tutuilla tai sitten he ovat sen sairastaneet tässä kuussa.

Muuhun ikävään sitten kuuluu isäni tapaturma,toivottavasti ei henki mene vielä pitkään aikaan,vaikka hankalaa sen kanssa välillä on mutta isäni kuitenkin.

Oli lauantai illalla ollut saunassa veljensä kanssa ja veli oli tullut saunasta,ennen isääni ja sitten kun isää ei 15min kuulunut niin isäni veli ja vaimo menivät katsomaan missä se viipyy niin järkytys oli ollut suuri,isäni oli kuulemma maannut kyljellään verilammikossa...

Hän oli liukastunut ja kaatunut saunassa kiuasta päin ja päässä isohaava josta verta vuoti todella paljon,ambulansseja oli tullut 2 ja 6 hoitajaa oli sitten vienyt isääni sairaalaan tikattavaksi.pääsi sitten jo kotiinkin,mutta on saanut yhden lievän epileptisen kohtauksen sunnuntai aamuna...johtunut kuulemma aivotärähdyksestä.

Mitäs vielä ai niin vanhempi poika on tänään ekaa päivää koulussa pitkään aikaan oikean luokkansa parissa eikä vielä ainakaan ole tullut soittoa että olisi ongelmaa...toivotavasti ei ongelmia ilmene ollenkaan...

Mutta hyvää viikon jatkoa kaikille lukijoilleni!