Maanantai ilta/ yö meni ihan mukavissa merkeissä kotona juhlien :) kattelimme elokuvankin silloin yöllä.

Tiistai aamu alkoi klo:9 tienoolla ja kellään ei ollut onneksi edes pahaa oloa, pikkuisen jäi juomiakin jäljelle, mietin että saatan ne kaataa pois, ellei miehelle joskus satu se maistumaan... se joka jäi oli ihan liian makeaa meidän kummankin makuun...yök!

Joten ei semmosia sitten enään osteta.

Tiistaina oltiin kotosalla lukuun ottamatta kaupassa käyntiä ja koiran lenkityksiä, kuumaa on piisannut minun makuun jo ihan liikaa, tuntuu että aiheuttaa päänsärkyä, kun on kokoaika kuuma, olen yrittäny josko juominen auttas vaan ei samanlainen pääjysäri silti, onneksi edes särkylääkkeet on auttanu.

Katteltiin eilen illalla myäs Johnny Depp elokuva, kuten meillä on aina tapana, niin tällä kertaa oli vuorossa yhdeksäs portti jota ystävättäreni ei ollut vielä nähnyt, piti elokuvasta, kuten minäkin.

Syötiin leffaa katsoessa myös pitsaa, hyvää oli.

Tänään sitten käytiin kaupoilla vielä ostamassa maitoo ja sitten mulle sukkia reissua varten jonne lähden huomenna ja siksi tuo otsikko :)

Lähden huomenna äitini luokse, koska hä oli hommannut minulle lipun valmu-tapahtumaan, joten pääsen sinne ja toivon mukaan näen Olavi Uusivirran ja Juha Tapion, oli puhetta, että menemme katsomaan myös Muskan ja Eppu Normaalin sekä Heikki Silvennoisen esiintymistä.

Lippu jonka äiteltäni saan on arvoltaan 65€ ja kattaa kaikki tapahtumapäivät to-su ajalle :)

Upeaa päästä jonnekkin tuommoiseen tapahtumaan jossa en oo ikinä ollut, en ole siis koskaan ollu millään festareilla tai suuremmilla keikoilla ikinä missään!

Joten eiköhän se jo ole aikakin päästä johonkin musiikkitapahtumaan, jos ei ole vielä 31 vuoden aikana ehtiny ja päässy :D

Juuri sain tiedon myös että kotiväki on palaamassa kotiin mökkireissultaa, joten ovat tääl suunnilleen 21-22 välillä.

Nyt taas muihin puuhiin, kuten pakkaamaan huomista omaa reissua varten :)