Täälä ollaan oltu kotosalla enemmän nyt taas, ei ole ollut siis sijaisuuksia kohta 2 viikkoon...

No onneksi on mahdollisuus myös työttömyyskorvaukseen koska en ole vakituisessa kokopäivä työssä, joten siihen nähden on sentään jotain rahaa tulossa ilman työtäkin, vaikka töissä mielelläni kävisinkin.

Torstaina kävimme kiertämässä 2 kirppistä josta toisesta löytyi nuorimmaiselle muumilotto ja toisesta avaimilla avattava parkkitalo, ihan edullisesti mielestäni löytyi, ne maksoivat yht. 4 €, joten ei kovin kalliit...

Kävimme myös ulkona pizzalla samalla reissulla miehen ja nuorimmaisen kanssa, muut lapset olivat silloin koulussa, heille toimme sitten kotiin pizzaa. nuorimmainen ei ole pitkiin aikoihin käynyt pizzeeriassa ja oli asiasta ihan innoissaan :P

Perjantaina oli sitten siivouspäivä siivosimme miehen ja nuorimmaisen kanssa koko kämpän,sitten kun koululaiset pääsi koulusta niin mies kvi heidän kanssaan ostamassa kaupasta tavaraa vappunyyttäreihin jotka heilla maanantaina on koulussa.

Muuten ei ihmeitä kuulu, vanhempi poika aikoo tehdä omia mineacraft videoita joko omaksi ilokseen tai youtubeen koska se juttu on nyt niin in!