Maanantaina oltiin tosiaan siellä laskettelemassa, en tiedä onnistuiko yksikään kuva kännykkäkamerallanmi hyvin, mutta pianhan se selviää, onneksi mies tilasi minulle vihdoin ja viimein digikameran :D

Mies katseli ottamiani kännykkä kuvia ja tuumasi että ei ne kyllä tarkkoja ole, eikiä se saa omalla kännykkäkamerallaan noin huonoja sit ollenkaan joita minulla tulee vaikka kuinka tarkkoja yrittäisi ottaa...

joten nyt ootellaan sitten että se kamera tulee postissa :)

Niin siihen laskettelu reissuun niin kivaa oli, vaikkakin nuorimmainen ei olis halunnut lähteä pois ollenkaan, ei kauheeta meteliä kuitenkaan nostanut mutta ilmaisi selv'sti ettei viel pois halua...

Laskettelumäessä vanhempi poika oli lumilaudalla ja viihtyi reilut 3 tuntia.

Alku oli vaan taas hankala kun ei ottanut niitä laskettelusuksia, niin ensin hissällä ylös meno tökki sitten niin ettei siitä tullut ollenkan mitään, onneksi tunsimme hissimiehen ja hämpä meni sitten viemään popikaa lumikelkalla mäen päälle, mutta harmistus oli kova eikä poika meinannut millään laskea alas, kerran ei päässyt itse ylöskään.

No melkein se 20 min oli kuulemma istunut mäen päällä mutta sitten laski itse alas ja meni toisellaisella hissillä ylös niin jo onnistui eikä kaatunut sitten kertaakaan ja loppujen lopuksi nautti lautailusta.

Me muu poppoo ostiin sitten pulkkamäen puolella ja tietty räpsittiin sitten kuvia kännyköill' ja videokamerallakin pieniä pätkiä otettiin,joten ainakin videokuva onnistui jos ei muut onnistu.

Siskoni lähti myös pohjoisesta maanantaina tänne etelämpään suomeenpäin ja oli sitten tiistai aamuna hiukka ennen klo:7 täälä linja-autoasemalla odottelemassa kun menin hänet hakemaan...itse en oikein osannut nukkua silloin yöllä kun sisko oli tulossa, jostain syystä heräilin n. tunnin välein katsomaan kelloa ja ei se tunnin välikään aika nukkumista ollut vaan ihme pyörimistä.

Nousin sit jo klo:4.35 ylös kun ei nukkunut niin ei kanssa nukkunut.

No eilen sitten kateltiin illasta 2 leffaa joa toinen oli sellainen jonka kattelimme nuksujen kanssa ja se oli the mask ja toinen jonka sitten katsoin vaan siskoni kanssa melkein loppuun oli mummonkaatajat.

Molemmat tosi hauskoja leffoja :D

Tänään me sitten jatkamme tälä kaikemaailman touhua muksujen kanssa ja sitten viikonlopusta olis tarkoitus mennä yhdessä siskon ja kanssa ulkos kaupungin yöelämää kattelemaan, jos jaksetaan ja viitsitään :) tietäis vaan mitä paikkoja täälä edes on, kun en ole itsekkään yöulkoilua täälä kertaakaan kaupungilla harrastanut vaikka vuosi ollaan aika tarkkaan täälä asuttu.