Juu tänään oli se suuri päivä jolloin päästiin tutustumaan vanhemman poikamme osastolle.

Nyt tiedämme minne poika sitten 2.2 menee ja ketkä ovat hänen hoitajiaan.

Oli mukavan tuntuinen ja viihtyisäksi tehty lasten osasto,toivottavasti poikamme siellä sitten saadaan viihtymään n.7 viikkoa.

Poika oli tietysti itse mukana, eikä enään edes malttaisi odottaa tulevaa osastolle menoa.

Siellä oli kaikkea mistä poikamme erityisesti tykkää,kuten mahdollisuus kerran viikossa uida,pelata sählyä,soittaa itse musiikkia soittimilla ja saa katsella semmoisia dvd:itä joita ei koskaan ole nähnyt.

Jokaisessa huoneessa on cd soitin ja sitten omakirjoitus pöytä ja sänky ja omia tavaroitaan saa ottaa sitten matkaan ja oman kännykänkin.

Pojalle luvattiin jo alustavasti viikolle 9 jolloin on kouluissa hiihtoloma niin pidennetty viikonloppu,eli saisi tulla kotiin jo torstaina ja lähteä maanantai aamuna vasta takaisin.

Sitten mun työpaikkakin varmistui se jatkuminen siis.

Tarkkaa päivää ei vielä ole mutta seuraavan tai viimeistään sitä seuraavan viikan aikana se jatkuu,työ toimenkuva vain muuttuu aika tavalla...ennen olin myyjänä niin nyt sitten pitää myös ommella saumurilla...kuinkahan käy?!

Anoppi oli tänään tyttöjen kanssa kotona kun olimme siellä tutustumis käynnillä,kiitokset hälle siitä että pääsimme molemmat tuonne tutustumis käynnille.