Niin juhlissa oli siis loppujen lopuksi 21 ihmistä, ja jopa isäni saapui paikalle, julmetussa krapulassa tietty, mites muuten ei sentään päissään ollu.

No eipä siitä sen enempiä, otettiin yhteis kuvia koko poppoosta :)

Kuvassa oli jokainen vieras juhlista, toivottavasti ne onnistui, tai edes 1 onnistunut riittää.

Kuvan otti avuksi tullut ihminen, joka oli anopin tuttu ja hän halusi sitten ottaa kuvan koko juhla porukasta, joten hän on ainoa, joka kuvasta puuttuu.

Saimme myös kuvia tyttärestämme ja hänen poikaystävästään, näyttivät niin onnellisilta <3

Kuhan se heidän juttunsa tulisi kestämään, kuten minun ja mieheni juttu.

Ensimmäinen seurustelu kumppani, jolle neitsyydenkin menetin on edelleen se elämäni mies, yhteisiä vuosia nyt takana 16!

He ovat seurustelleet nyt reilut 2kk, eli ei hirveen pitkään vielä.

Tänään on ollu puhetta yhden jos toisenkin kanssa menemisistä ja tulemisista...

Minua haluttaisiin 2 kertaa jämsään ja sitten myös siskoni haluaisi kanssa juhlimis reissulle jne... ainoo vaan, että en oikein juo mitään koskaan, että miten mää nyt juhlimaankaan lähtisin, ainoo jos muuten vaan menee, eihän sitä pakko ole juoda jos ei taho...

Jämsään pyydettiin käymään poitsun kanssa ja sitten yksi tuttu haluaisi minut ja kaverini hänen synttäreilleen 20.8, en tiiä sitten onnistuuko vai ei.

Sitten mies on puhunu, että hän haluaisi menneä jonnekkin torpalle pariksi yöksi tai päiväksi joko yksin tai sitten muksujen kanssa, ei vaan ole päättäny vielä kuitenkaan että millon olis menossa ja tuolloin olis sitten se ystävättäreni tulossa jämsästä poikkeemaan jos vaan millään pääsee...

Kesälomaakaan ei kuitenkaan ole kuin se 4 viikkoa enään, ei siis hirveen kauaa, yli puolet on siitäkin jo vietetty.

Tuosta ettei kesälomaa ole tuon enempää jäljellä tuli mieleeni taas noi istutukseni.

Ne kyllä kasvaa, mutta ei vieläkään ole mitään "hedelmää" tehneet.

Kamalasti pituutta niihin on kyllä nyt tullut, no jos ne ennen pakkasia jotain edes tekis.

Nuorin siskonikin tuli meille yökyläilemään suoraan juhlista ja on meillä joko torstaihihn tai perjantaihin saakka, nyt on kuulkaas kivaa, kun samankato alla on 4 teini ikäistä, joista 3 tyttöjä ja 1 poika ja sitten vielä nuorin poikamme eli tällä erää täälä on sitten 7 ihmistä+koiruus.

Onneksi ei ainakaan vielä ole hermot riekaleina... :D