Tänään siis olin siellä lääkärissä...

Lääkäri näytti minulle kuvia, jotka perjantaina otettiin ja sitten puhuttiin, että siellä ei ainakaan kuvien perusteella ole näkyvissä kasvainta, mutta mangneetti kuvat otetaan vielä 1-2 viikon sisällä ja sitten menen 2-3 viikon sisään tapaamaan minut leikkaavaa lääkäriä.

Muuta ei tänään sitten vielä puhuttukkaan.

Lääkäri aika oli klo:9 aamulla ja kerkesimpä kouluunkin vielä klo:11 aikaan, vaikka otimme myös koulukaverini kyytiin... oli nukkunut pommiin, joten jeesattiin ja vietiin samalla kouluun, kun itse menin.

Koulukaverilla ja mulla kun on 100m tarkkuudella yhtäpitkä koulu matka, eli hän asuu 100m päässä meiltä.

Koululle kun päästiin niin ei siellä ollutkaan meidän luokalta kuin 2 poikaa ja ne kertoi, että tulivat myöhässä ja muu luokka oli jakamassa mainosmyynti lappusia eri yrityksille, joiden mainos sitten tulisi joulutienavajais lehden numeroon.

No eipä tarvinnut mennä käveleen kaupungille ja myymään lehtimainos tilaa, joka tosin kostautuu huomenna, nimittäin me jotka emme olleet myymässä yrityksissä mainostilaa, joudumme soittamaan saman asian tiimoilta joihinkin hiukka kauempana oleviin yrityksiin ja myymään puhelimitse samaa mainos tilaa kaupungin lehteen, joten kokonaan ei poissaolijatkaan myyntitehtävästä siis pääse luistamaan.

Joululahjoihin sen verran, että eilen ostin ensimmäisen joululahjan joka tulee äidilleni, en vielä kerro sitä, jos hän vaikka sattuu tänne vierailulle :)

Sitten viimeisimmästä postauksesta jossa oli pari kuvaa pehmeistä paketeista, niin ne ovat kasvaneet.

Nyt valmiina on 2 kämmekkäät, 4 kaulahuivia ja melkein yhdet tossut.

Yhden kaulahuivin virkkasin ja tossut virkkasin myös, tossut ovat kesken enään vaan sen verran että ne pitää ommella kasaan...

Kesken 2 lapaset, 3 kaulahuivia ja sit tosiaan nuo yhdet tossut...

Viime yönä kun tuo sairaala reissu jännitti ja vei yöunet melkein kokonaan, niin tuli virkattua se yksi kaulahuivi kokonaan ja sitten nuo tossut :)

Huomenna taas kouluun klo:8.15-16.00