Nyt on taas aikaa mennyt muutama päivä viime kirjoituksista ja tapahtunutkin on taas sen edestä :)

Nyt torstaina oli nuorimmalla poitsulla sairaalalla astmaskontrolliaika se sujui ihan ok, vaikka ei kivoja uutisia saatukkaan ei myöskään kovin pahoja.

Lääkäri teetti hoitajalla samantien pikkumiehestä uudet allergiatestit 16 aineesta se prick testi,joista vain yksi reagoi ja se olikin sitten kissa.

Muut ei siitä näkynyt vaikka pojalla on todettu oireikun takia viime keväänä "paha" koivuallergia ja ristiallergiat...Sitä lääkäri vain ihmetteli että meidän ristiallergikko on näin nuori, yleensä kuulemma alle koulu iköiset ei ristireagoi.

No sanoi sen olevan kuitenkin mahdollista mut ei jokapäiväistä...

Nuorimmalla oli tälläkertaa onneksi terveet korvat, yleensä sillä on aina sairaalan näissä kontrolleissa ollut korvat tulehtuneena,että se oli hyvä uutinen ettei ne nyt olleet tulehtuneet...

Sitten tämä lääkäri laittoi nuorimmasta uuden lähetteen kitarisoista,kun pojan risat on jo niin isot että osuvat yhteen vaikka ei ollut kipeä joten risat ovat järkyttävän kokoiset...

Koulu jutut on mennyt ok...

Olen jopa pystynyt olla siellä eikä ole ollut sairaslomia mut nyt taas kipeä olo...tuntuu kuin taas olisi poskionteloissa tulehdusta.

Aattelinkin pian ottaa selville ettei olisikin jotain allergiaa itselläkin kun noin usein vaivaa...

Mut nyt muihin puuhiin...