Niin se vaan on taas todettava että huomenna on viimeinen päivämme täälä...Ma-Ti yönä olemme jo sitten matkalla takaisin omaan kotiimme...

Eiliseen sen verran palaten että... aamulla yhden siskoni mies tuli ihan tööt kyselemään keittäiskö anoppi hälle kahvit, viipyi sitten muutaman tunnin ja lähti. kun siskoni tuli häntä sitten hakemaan.

Sitten teimme aikaisin ruoan ja sovimme mieheni kanssa rehvit jossa sitten vanhin poitsu lähti meidän kanssa tänne äitelle...Muoniosta hänet sitten poimimme kyytiin, kävimme vielä kehveella muoniossa mieheni ja anoppini kanssa ja sitten lähdimmekin Ruotsin kautta ajelemaan.

Äitini näytti minulle todella mahtavan taukopaikan joka ilmoitettiin samalla tavalla P merkillä kuten suomessa, mutta kun paikan näin niin se oli todella hieno ja hyvin hoidettu.

Siellä oli grillikota, todella iso ja erittäin siisti ulkohuussi josta löytyi pöytä,ja peili sekä käsienpesuvedet.

Paikalla oli myös puuvaja jossa oli valmiit polttopuut, se levähdys paikka oli sellasessa kohdassa että välissä meni muoniojoki ja joen toisella rannalla oli sitten suomi.

Levähdys paikka oli myöskin suunniteltu pyörätuoleille kaikkiin rakennuksiin meni pyörätuoliluiska, joten todella hieno pysäkki.

Muuten olisin siitäkin kuvan ottanut mutta siellä oli muisttakin ihmisiä, niin ei sitten kehdannu kuvailla heitä...

Suomen puolelle tultiin sitten takaisin kolarin kohdalla, ja haimme yhden siskoni joka on myös vanhimman pojan kummi niin kyytiimme, mukana reisussa oli siis molemmat poikani ja äite sekä minä, niin sisko mahtui mukaan.

Äiten luona oli molemmat tytöt ja siskoni joita sitten yksi aikuisista siskoistani hoiti reissun ajan.

pian äitelle saapumisen jälkeen grillasimme ja olimme ulkona. Vanhin poika nuorin siskoni ja äiteni nukkuivat sitten viime yön teltassa...

Tälle päivälle ei ole muuta ohjelmaa kuin siivoominen... pitää alkaa tavaroiden kokoominen...

Ehkä keksimme vielä jotain mukavaa tällekkin päivälle.