Juu eli nyt eillen saatiin postilaatikkoon lappua, että tämä talo jossa asumme vuokralla on menossa myyntiin...

No ei se siis ole vielä ihan pakko muuttaa ilmoitus, mutta aikas varma muutto tulossa siis eteen joka tapauksessa, no mies sitten kävi kyselemässä et olisko edes vapaita asuntoja jonne meidän 6 hengen perhe nyt mahtuisi ja sattuipa löytymään 1 joka on tällä hetkellä vapaana.

Tuo asunto on paremmassa kunnossa kuin tämä,rempattu 2v sitten, ainoo vaan että se on jonkin verran pienempi,, kuitenkin huonemäärä on sama, tosin sijainti olisi kauppoihin verrattuna hyvä, liikuntahallit jne tien toisella puolen...

Ei aina sitten tarvisi autoa, jos pitäs kauppaan lähtee, muksujen koulumatka lyhenee melkein 2km, harrastuksiin pääsee kävellen ja muksujen kaverit on lähempänä, jne... paljon siis hyvää olisi muutossa.

Nyt sitten on lappu täytetty ja odotellaan saammeko sen toisen asunnon nyt sitten tässä lähiaikana, sillain että muutto olisi marras-joulukuussa, jos asunto on vapaa eikä muita hakijoita vielä ole!

Mies sano et vie sen lapun nyt heti aamusta klo:9 jälkeen kun vie nuorimmaisen 9 kouluun niin sitten heti sen jälkeen vie myös tuon lapun kun se isännöitsijä on paikalla klo:9-11 tänään...

Kirppis pöytä voi hyvin, nyt on ollu proviikalla pöytä sen 2 viikkoo ja 40€ on myyntiä tullu.

Mietin, että jos käyn tänään sen rahan nostamassa samalla, kun vien lisää tavaraa, uusi 30 tavaran satsi odottaa tuossa jo hinnoiteltuna viemistä, pöytä mulla on vielä 22 päivään saakka ja sitten jollei tunkua ole, saan jatkaa sopimusta pidemmälle.

Eilen oltiin myös neitin kanssa ekaa kertaa siellä vaateompelu kurssilla...

Kyllä se 3 tuntia hurahti nopeesti ohi :D

Tuntuu ettei oikein mitään ehtinyt näin ekaksi kerraksi, no seuraavalla kerralla on sitten jo parempi vauhti, kun on kaikki tutumpaa ja sitten tietää heti mistä jatkaa, kun eilen se alku oli esittäytymisiä ja erilaisten tekniikoitten ja koneitten esittelyä, joka söi ajasta varmasti puolet.

Sain minä boxeri kaavat tehtyä, kun niitä piti muuttaa 20cm suurempaan kokoon, kyllä se oli aikaa vievää mut kerkesimpäs tekeen kaikki osat siihen mennessä...

Nyt sitten odotellaan jännän äärellä niitä uutisia asunnosta jne...