Nyt on eka viikko opiskelua takana ja kivaa on ollu vaikka kamalasti saa töitä tehdä että saa l'äksynsä hoidettua...niitä olis kyllä nytkin.

No jos sitä myöhemmin illasta tekis jokusen rivin koneella kun nykyään ne vaaditaan koneella ja sitten muistitikulle tallennettuna koululle.

Ruotsin kieli alkoi kanssa keskiviikkona ja se on ollu mulle aina ihan kamalan vaikeaa...enkku nyt menee joten kuten mutta ruotsi on suiis ihan hirveen vaikeaa...

Vaikka olen tunneilla,teen kaikki tehtävät luen ja kuuntelen ja saan kokeisiin edes jotain oikein niin ei se meinaa sit millään siitä huolimatta onnistua tuo kieli...

En ollut koko yläasteen aikana edes yhdeltäkään tunnilta pois ja silti sain numeroksi päästötodistukseen 5...

nyt tuntuu edelleen tyuo olevan todella takkuilevaa tuo kielen opiskelu,ei auta että on tullut ikää lisää kun ei ole tarvinnut edes yrittää käyttää tuota kieltä missään.

Englantia ymmärrän erittäinkin sujuvasti puhuminen ja varsinkin kirjoittaminen tuottaa sitten harmaita hiuksia siihenkin aineeseen...mutta jos se edes alkaisi nyt aikuis iällä mennä hiukka helpommin,sitä kuitenkin kuulee ja käyttää edes pikkuisen toisibn kuin ruotsin kanssa on käynyt.

Kaksi oppi kirjaakin olen jo saanut ostettua,löysin molemmat kirjat huutonetin kautta.

Nyt on sitten säästäminen in koko lukukauden ja vielä sen jälkeenkin tulot tippuu sen verran huimasti opiskelun myötä...tuon kyllä tiesimme joten se ei ollut yllätys,mutta se että putoavat melkein 500€ oli kyllä jo yllätys!

No on sitä selvitty ennekin niin selvitään nytkin.