Juuh taas on lapsiperheessä tapahtunut tänään...

Normaalisti menin töihin aamusta 7.30 ja kaikki meni hyvin, mutta 10min ennen kuin pääsin töistä kaverini joka lapsia oli hoitamassa juoksi paniikissa työpaikalle ja sanoi että nuorin neiti jäi aseman hissiin jumiin...

No en eka tajunnut koko juttua vaan palvelin asiakkaan loppuun  ja sit välähti että siis mitä?!?!

No kaveri sitten toisti jutun ja minä lähdin kiireesti suoraan vaihtamaan vaatteita ja huusin vaan pomolle että nyt on pakko mennä että nuorin neiti on aseman hississä yksin jumissa, no valehtelematta minuutissa olin vaihtanut työvaatteet omiini ja lähdin kiireesti kävelemään asemaa päin...

Pääsin sinne niin neiti oli rauhallisesti seisomassa hississä ja moikkasi minua kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka oli edelleen hississä jumissa, no muut me sivuista katsojat oltiin jonkin sortin paniikissa ja sitten vanhempi neiti oli tuossa vaiheessa ehtinyt(ennenkuin ehdin paikalle) ja älynnyt soittaa paikalle palokunnan päästämään neidin hissistä.

Ehdin olla paikalla n.15min kun palomiehet jo tulivat päästämään neitiä...

Kiitimme tietysti palomiehiä avusta.

Hissi oli jänyt jumiin koska ukkonen oli iskenyt voimalla ihan kirkkaalta taivaalta ja hissiin oli tullut sähköpiikki ja katkos oli sitten pysäyttänyt hissin keskelle hissikuilua, onneksi hissin seinät olivat läpinäkyvät ja neiti kuuli mitä puhuttiin.

Joten siinä taas yksi tilanne joka voi tosiaan sattua kenelle vain, sanoinkin kaverilleni etten syytä sitä mistään koska 9v neiti meni hissiin itse ja ihan hyvin se sähkökatkos olis voinu tulla minunkin kanssa ollessa.

Että uskaltaa kaveri muulloinkin lapsia vahtia, tuommoiselle tilanteelle kun ei etukäteen mitään voi.

Muuten on mennyt päivä ihan ok...

Huomenna taas töihin amusta 7.30...