Tänään kävin siis shoppailemassa...

Ostin itselleni uuden mustan käsilaukun, maksoi 12.90€ ja sitten ostin uudet mustat housut itselleni 9€ ja niiden lisäksi sitten tietty pesuaineita ja ruokia.

Oli ihan totaalinen pakko ostaa itselleni housut koska 3 housut ovat jostain syystä hajonneet haarasaumasta, ei ole kiva semmoisissa housuissa mennä ulos saati kouluun...

Ja sitten käsilaukku oli myös "pakko", edellinen sai roskis tuomion viime viikolla, kun siitä meni rikki vetoketju ja toissa viikolla repesi sisältä vuori ja sitten muutenkin oli kulahtanut milloin mistäkin, kun kangasta laukun päältä katselin...

Muuten kouluun kuuluu ihan hyvää, huomenna on tosin kirjanpidon teoriaosuuden koe johon teemme käsin paperille kirjaukset, onneksi saa olla kaikki opetusmateriaalit mukana, eikä niitä ollut kertynyt, kuin n. 1cm paksuinen nippu irrallisia monisteita.

Meillä oli tänään myös nuorimmaisen palaute keskustelu, jonne olin saanut ajan 9.30...no sieltäpä soitettiin sitten jo klo:9.00 että ollaanko saapumassa, kun aika oli jo kuulemma 8.30.

No ei se, he olivat muuttaneet aikaa ja unohtaneet ilmoittaa meille, tiedän että meillä oli annettu juuri 9.30, koska myös nuorimmaisen neuvolatäti  tuli siihen aikaan ja hänelle oli myös ilmoitettu että aika on 9.30.

Siellä sitä sitten juteltiin pojan kehityksen viiveestä, jota erillaisten tehtävien ratkomisen perusteella on tällä hetkellä 2v-1½ vuotta.

Nyt sitten jatkamme puheterapiassa syysloman tienoolla ja sitten saamme erillaisia "kuntoutus" ohjeita, että poika saisi ikätoverinsa kiinni, syynä pojan viivästykseen on kuulemma se että hän on perheen "vauva" ja isommat (+ äiti) paapoo liikaa ja sitten se, ettei ole ollut samanikäisiä kavereita pojalla.

Muuten on kuulemma paljon tapahtunut itsenäistymistä ja uuden oppimista, vaikka jäljessä tuleekin.

On kuulemma muutamassa kuukaudessa ottanut ikätovereitaan kiinni reilun 6kk verran.

Neuvolassakin oltiin ja siellä saatiin katsottua poitsun näkö ja kuulo.

Pituuttakin oli tullut melko hyvin lisää...vaikka pienihän tuo kokonsakin nähden ikätovereihin verrattuna on.

Nyt siis kohta ikää 5v ja pituutta 106cm ja painoa n.17,5kg...

No voihan tuota lohduttautua sillä, että kaikki kehittyy omassa tahdissaan ja maassahan ne työt tehdään :)

Että jotain positiivista sentään, kaikki puhuivat kuinka poika on aurinkoinen ja todella symppis kaveri :D sekä osaa hyvät käytöstavat :D

Mutta nyt suunta iltapala pöytään...