Meillä on nyt kolme lapsista kipeenä,jotkut enemmän ja jotkut vähemmän.
Lääkärissä kävin tänään isompien kanssa ja nuorimpaa käytin eilen.
Vanhempi poika tuli eilen yht'äkkiä kuumeeseen 38.6 astetta ja valitteli pääkipua ja yöllä poika heräs 2 kertaa kunnolla itkemään kipuja keuhkoissa tai kyljissä,ei osannut tarkkaa sanoa minne sattui.
Sai sitten lääkkeen ja jatkoi uniaan sama toistui aamulla joten lääkäri aikaa tilailin ja just ennen lääkäriin soittoa isompi neitikin valitti kurkkuaan sekä päänsärkyä,joten käytin sit samalla molemmat.
Pojalla kyseessä ilmeisesti vain vatsaflunssa ja mahanesteet yöllä polttaneet ruokatorvea,ja neidillä sit todettiin pään säryn syyksi silmän karsastaminen,joten silmälääkäriin aikaa seuraavalla viikolla pitäisi tilailla.
Pojalle taas allergia testiaikaa tämän lääkärin mielestä pitäisi ehdottomasti saada kun toinen lääkäri väitti viime kuussa ettei niitä tarvitse tehdä poitsulle koska tiedetään mikä sen VOI aiheuttaa,joten vältetään kaikki siihen suuntaan olevat aineet.
Eli miten voikaan lääkärit olla taas niin eri mieltä.
Samoin kävi isomman neidin päänsärkyjen takia eihän silmiä tarvi tutkia kun neidillä on ollut ihan hyvä näkö 5v neuvolassa,tuostakin kuitenkin on aikaa jo reilut 3 vuotta...
Muuten ei mitään ihmeempää kuulukkaan sit eilisen.