Minä se menin ja hain kahdelle eri alalle opiskelemaan, joten vastauksia ootellaan toinen jolle hain oli hotelli, ravintola ja catering-ala ja toinen puutarhatalous-ala.

Sain jo semmosen valmiin kirjeen, joka kaikille hakijoille laitetaan sähköpostiini ja lopussa sitten luki, että jos hait tutkintoon tähtäävään koulutukseen saat tiedot sitten kirjeenä kotiin.

Toinen alkaisi 1.9.2014 ja toinen 12.1.2015, joten molempiin kuitenkin hain, jos edes toinen tärppäisi, kerran ei työpaikkaa ole, niin miksen voisi opiskella aikuispuolella?

Tuota opiskeluakin olen miettinyt jo jonkin aikaa, eli ei siis ole mikään hetken mielijohteessa tehty päätös, hiukka arveluttaa kyllä asuin järjestelyt sillä aikaa...

Mies jäisi lasten kanssa tänne, joka ei häntä kuulemma haittaisi, koska kaikki lapset ovat jo kouluikäisiä, kaksi ylä-asteellaki.

Kolmaskin on jo 6 luokalla nuorin ekalla.

Itse asustelisin viikolla osittain kaverillani, ja mahdollisuuksien mukaan kulkisin bussilla, jos on aamuja jolloin täältä bussilla pääsee kouluun, mutta niitä ei välttämättä pahemmin ole...

Aikuispuolella on kuitenkin etäopiskelu päiviä ja sitten työharjoitteluja, joten ei ihan joka päivä tarvi 1.5-2v istua penkissä...

Olen asiasta miehen kanssa puhunut, ja hän on sitä mieltä että tuo järjestely sopisi hyvin tällä hetkellä, kun lapset on jo noin isoja ja olisin kuitenkin välillä kotonakin mahdollisuuksien mukaan... sama tilanne olisi työnkin kanssa, jos menisin muualle töihin, mutta töitä ei oo löytynyt.

Niitäkin kyllä olen aktiivisesti hakenut.