Niin siis tytär kotio poikaystävänsä mummolasta... ovat matkalla toivon mukaan jo.

Tytär siis pyysi jo muutama päivä sitten lupaa, että pääseekö hän poikaystävänsä isovanhemmille poika ystävän perheen kanssa käymään, kun he haluaisivat hänet mukaan.

No koska puhe oli vain päivästä ja että sinne lähtee enemmänkin kuin vain tytär ja poika niin suostuimme päästämään tytön reissuun... nyt sitten ootellaan, että milloin neiti sattuu kotiutumaan.

Omiin muihin juttuihimme niin töissä meni tänäänkin ihan kivasti, mitä nyt pomo oli nukkunut pommiin ja odottelin sitä sitten semmoset 30min, että pääsin työpaikalle sisälle.

Mulla kun oli töitä tänään 7-15, joten aamuvuoro.

Mies tuli kahden nuorimmaisen kanssa hakemaan mua töistä, kun lupasin ostaa muksuille jäätelöt kunhan poika on sairaalassa nätisti, kun sinne silmäpolille sai eilen lähetteen.

Hienosti oli käynti mennyt silmän turvotus ja punoituskin jo oli hyvällä mallilla, heti aamusta.

Silmälääkäri oli tarkkaan katsonut ja tutkinut ja todennut ettei siellä enään mitään roskaa näkynyt, joten sanoi sen lähteneen pois, ilmeisesti yönaikana kun silmä kuitenkin vuoti vettä.

Sanoipa lääkäri senkin, että pojan oireet oli muutenkin selvää allergiaa, että lääkitä nyt silmää sitten ohjeiden mukaan niin sen pitäisi tulla pian kuntoon ja paremman näköinen se kyllä jo onkin.

Nyt sain tyttärenkin kiinni ovat n.30min päästä täälä :) joten tulossa on...

Muutamia kivoja kuvia sain työpaikaltani aamulla, kun odottelin pomoani :)

Toivottavasti on hyvä laatu,kun on kännykkäkameralla napattuja.

Kuva0510-normal.jpgKuva0509-normal.jpgKuva0508-normal.jpg

Tämmöisiä näkymiä mun työpaikallani siis on.