On se hienoo että muukin perhe tuli kotiin, sain jopa nukuttua viime yönä useamman tunnin ja aamusta nousinkin vasta 7 jälkeen :)

Miten toisten poissa olo vaikuttaa minuun niin hirveesti?

Tälle päivälle pitäisi kelassa käydä ja sitten varmaankin ollaan muuten ihan kotosalla, kun keli näyttäs sen verran heikolle taas, vettä satelee jo heti aamusta.

Vanhemmalle pojalle saattaa tulla tänään kaveri yökyläilemään.

Takapihan istutukset ovat kasvaneet hitaasti, mutta kasvaneet kuitenkin.

Edelleen tuntuu, että tomaatit ja osa paprikoista ovat kitukasvuisia, herneetkin ovat todella hitaasti kasvaneet...yleensä ne kasvavat hujauksessa, mutta ei tänä kesänä, kyllä kituuttavasti nekin näyttävät kasvavan... lämmön vaiko valon puute vaikuttaa, tai jopa ne yhdessä.

Pinaattia ja salaattia saadaan jo kohta :)

Niin ja tosiaan tähän vuodatuksen laskuri asiaan, niin se todellakin valehtelee satoja se kävijälaskuri... nimittäin vuodatuksen sivun mukaan olisi ollut muka yli 600 kävijää, niin itse asennettu laskuri näytti 8 kävijää, joten ei se ihan paikkaansa näytä pitävän :D

Mutta juu ei siihen sen enempiä.

Yhdelle kaverille tuli miesystävä kyläilemään viikonloppuna, niin en ole hänenkään kanssa pystynyt viikonlopun aikaan juttelemaan, eilen yritin soittaakkin, mut ei vastannut edes puhelimeen, no eiköhän kaikki kuitenkin ole ok, jos heillä vaan oli niin mukavaa yhdessä, ettei ehtinyt vastailla, tai sitten ei ole kuullut puhelimen ääntä.

Olisin tietty halunnut udella miten meni :D

Utelias kun olen...

Mutta nyt aamukahvetta ottamaan...