Eli kotona ollu kiirusta menee aina niin myöhään ennen kuin pääsee nukkumaan ja saa ylipäätään unen päästä kiinni...

Tuo yhden lapsen kotoa pois olo on tosi uuvuttavaa hommaa,varsinkin kun kyseessä on lapsi joka ei ole ollut yli 2 yötä erossa kotoa...

Ei siihen totu vaikka jo toinen viikko menossa ikävä on kova varsinkin illalla kun on aikaa miettiä kaikenlaisia juttuja omasta elämästään kun lapset nukkuu,onhan tuo poika mielessä jatkuvasti mutta illalla vasta iskee ikävä pahimmilleen.

Työpaikallakin ollut ihan hirmuisesti puuhaa ja touhua,tänään tuli isot laatikot siis ainakin 20 laatikkoa uutta tavaraa myyntiin.

Siinä menee aika lailla aikaa kun ensin katsotaan että onko listattu saadut tuotteet oikein ja ettei mitään puutu,sitten selvitetään ylemmältä taholta että mitä niille laitetaan hinnaksi ja mihin tuote ryhmään ne laitetaan että menee verotukset oikein ja kelle ne rahat sitten menee,eli maksetaanko ne toimittajalle vai meneekö ne liikkeen omaan myyntiin,niille tuotteille joille tiedot saadaan tehdään omat viivakoodit jotta kassa koneen käyttö ja rahan lasku helpottuisi ja sujuisi nopeasti.

Sitten kaikille pitäisi löytää paikka ja hyllyt melkein täysiä jatkuvan tavaran tulon takia...joka viikko tuntuu tulevan lisää tavaraa myyntiin...

Mutta eipä ole mun kauppa...olen vaan töissä,kuten yleensä vastataan että en mä tiedä mä olen vaan täälä töissä :D

Tuota tuntuu kuulevan aika usein siis ihan tosielämässäkin eikä vain vitsinä kuten aikaisemmin asiaa pidin siis pelkkänä vitsinä vaan noin tuntuu tosiaan osa asiakaspalvelussa olevista ihmisistä vastaavan.

Toinen missä nykyään ollaan kuulemma todella töykeitä vanhempien eli eläke ikäisten mielestä on nykyisin se että,nykyisin kaupoissa ei enään palvella asiakkaita ei edes näitä iäkkäitä jotka ei ehkä itse enään kunnolla saa takkia päälleen tai kävelykeppien kanssa pitää itse kaikki ostaksensa kuljettaa.

Meidän liikkeessä jossa olen töissä niin autetaan varsinkin eläkeläisiä ostosten kanssa ja vaatteiden sovituksessa esim  takkien sovituksessa voi vanhus tarvita apua,kuten tänään minun piti auttaa erästä iäkkäämpää ihmistä hihan kanssa,hän ei yksin kertaisesti taipunut itse niin että olisi saanut hihan kunnolla ja olisi voinut yksin sovittaa takkia,kodin hoitaja oli auttanut takin päälle aikaisemmin eläkeläisen lähtiessä samaa matkaa kuin hoitaja...

Sitten jännitystäkin tähän päivään mahtui...

 Meillä työkaverin kanssa piti laittaa jopa ovet lukkoonkin välillä tänään erään inhottavan alkoholisti asiakkaan takia...jota ei siis pysty katselemaan kukaan tuo mies tietoisesti huutelee kaikkea tödellä hävytöntä,härskiä ja rivoa nais puoleisille asiakkaille ja pelottelee lapsia ja varmaan suurinta osaa nais asiakkaista.

Tänään häntä etsi eräs taxi kuski ja taxi kuskin lisäksi perässä oli poliisitkin kun tuo mies oli häiriköinyt ruokakaupan asiakkaita ja postin väkeä sekä ohikulkijoita.

Mutta jos vaihtaisin taas aihetta...

Eli vanhinta poikaakin käytiin taas katsomassa ja vein hänelle värityskirjan joka oli suunnattu pojille ja sitten vein tehtävä kirjan ja uudet värikynät.

Poika oli innoissaan tekemisestä jota hänelle veimme, taitaa aika käydä välillä pitkäksi kun ei pääse ulos silloin kun haluaa ja sisarusten seuraa ei ole jatkuvasti.

Nuorimmainen joka nyt reilut 2v huuteli kun lähdimme osastolta että "veli tuu puteen lähletään velii tuu nyt puteen."

Ei meinaa pieni vielä ymmärtää ettei veli tule kotiin tällä kertaa vaan perjantaina sitten...

Onneksi pojalla on mennyt osastolla hienosti ja tykkää siellä edelleen olla ja on saanut ystäviäkin ja mitä olemme miehen kanssa ystävää/ystäviä nähneet niin ihan ok tuntuisia poikia ovat,eli tuntuu juuri sille että sopivat hyvin kavereiksi ja saman tyyliset jutut jotka kiinnostaa molempia.

Flunssaan vielä sen verran että mulla itsellä alkaa olla jo se ohi,mutta nuorimmalla ei edelleenkään ihmeempää muutosta.

Tänään jouduttiin jo kuitenkin vähentämään hoitavan astma lääkkeen määrää normaaliin ja lisäämään sitten kuitenkin avaavaa lääkettä...että onko sekään nyt sitten hyvä?!?

No seurataan koska pahemmaksi ei ole mennyt joten jos tälläisenä pysyy niin avaavaakin voi vähentää pikkuhiljaa,mutta jos pahenee niin sitten lääkäriin hakemaan lääkitystä koskevia ohjeita ja lisätä taas uudelleen myös hoitavaa,mutta se jää nähtäväksi.

Nyt itsekkin menen nukkumaan,aamulla kuitenkin mentävä töihin taas...huomenna on 8 tunnin työpäivä+ kotihommat päälle...