Nii nyt siellä on käyty ja taas pitää viiä uusia lappusia, vaikka työsuhde purkautui koeaikana!

Kysyin, että miten asian käsittely työkkärirahojen suhteen, niin tämä työntekijä katsoi koneeltaan ja sanoi sitten, että täälä lukee, että sen käsittelee joku työsuhdelautakunta (tai joku sen tyylinen se nyt kuitenki oli).

Kysyin, että tietääkö hän yhtään miten kauan asian kanssa vielä voi mennä, niin virkailija sanoi että voipi olla, että näiden tietojen mukaan, jotka hän koneella näkee en olisi saamassa senttiäkään ennen elokuuta!!!!!!!!!!!!!

Siis ihan oikeesti!

Jos olen toissä 5 kertaa niin et saa sitten mitään melkein 2 kuukauteen?!?! reilua touhua?

Kyllä pikkuisen ärsyttää tämmöinen, että yhdet perseelleen menneen asian takia oot sitten ilman tuloja ties kuinka kauan.

Kannattaako noita töitä enään edes ottaa vastaan jos tulos on pois jäännin takia tuo, varsinkin kun tiedät itse tehneesi kaikki, siten kun on kyennyt ja voinut parhaansa mukaan!

Enkä itse siis olis pois jäänyt omasta tahdostani, vaan työnantaja purki sopimuksen koeaikana.

Turhan paljon tulee kyllä harmia tuommoisesta asiasta.

Eniten koko asiassa harmittaa se, että en saa mitään rahaa ennen vanhimman neidin rippijuhlia mistään, tulee varmaan hienot juhlat neitille, kun kaikesta pitää pihistää  ja kuitenkaan ei voi olla juhlia pitämättäkään, kun olemme jo kutsuneet ihmisiä ennenkö koko rahasotku alkoi.